Update
Door: J-Lo @ my 3rd job
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
30 September 2005 | Aruba, Oranjestad
Voor degene die het nog niet weten, Jackie is op dinsdag 20 september te Rotterdam begraven. Mama heeft de afscheidsdienst en begravenisplechtigheid bijgewoond. Het was zeer emotioneel en vooral heel mooi.
Verder gaat t hier op Aruba z'n gangetje. We hebben onwijs hete dagen achter de rug met een zeer felle en scherpe zon. Sinds afgelopen maandag (26-09) is het bewolkt en van dan tot dan regent t ook. 's Avond onweert t echter. Met heel veel bliksem. Hoe stom het ook klinkt.....eindelijk merken we weer iets van de Huricane season..
Gisteravond heb ik een kappers-verwen-verf-avond gehad. Ik heb een vriendin bij kapsalon Knipoog werken. Ze hadden gister een trainingsavond en ik mocht model staan/zitten. Het ging om een nieuwe verftechniek genaamd "sections". Echt heel grappig....ze verdelen je haar dus is (veel) sections en gaan vervolgens met 3 kleuren aan het werk. Dit is de opvolger van de "stripes". Sinds ik hier ben heb ik mijn haar donkerbruin maar gister is maar weer eens (na lang weggeweest) donker rood/bruin in gegaan. En ze heeft t straight gefohnd voor me. Yippie
My 3rd job, naast hostess zijn in La Fondue(la kaas in de volksmond ha ha) en een biketour guide zijn, ben ik sinds vandaag 10 dgn lang, ook telefoniste bij AGS Aruba, een Alluminium & Glas bedrijf. En de uren zijn om te huilen, van ma t/m vrij van 7.30 am tot 3 pm. Naast het vroeg opstaan moet ik dus ook zorgen dat ik om 3.30 pm ook weer bij La Fondue ben. Ik vind mezelf ook behoorlijk stom dat ik ja hebt gezegd maar bekijk t zo.....ipv tot 12 uur in mijn bedje liggen, verdien ik wat geld. ha ha..Ik vind mijn bedje toch veeeeeeel lekkerder.
Zoals de meeste weten staat mijn terugvlucht gepland op 2 nov. Wat betekent dat ik donderdag 3 nov is NL zal landen. Dat is over ongeveer 5 wkn. Ik kom eraan....
Wendy en Wieb onwijs bedankt!
Bob ik ben erg blij om je stem weer na een lange tijd gehoord te hebben.
Verder heb ik eigenlijk nix te melden, behalve dan dat ik stress heb omdat ik niet weet hoe ik mijn 50 kilo bagage naar NL moet krijgen....maar das natuurlijk een luxe probleem...
Schatjes ciao
Ps sept 29 was my 1 year anniversary on AUA
01 Oktober 2005 - 08:01
Wieb:
Hi Lieverd,
Wij zullen de dagen aftellen. Ik ben erg blij dat je weer terug komt!
Dikke kus wieb -
01 Oktober 2005 - 16:41
Wendy:
Over die anniversary: that means, dat je dus een keertje moet terug komen, want ik ben het nou zat. Dat geklep via internet. Ik wil nu weer een gesprek in person!!
Maar hoop dat alles goed gaat. Hier gaat ook alles z´n gangetje. eb het best druk, dus vandaar ff weinig contact. Zelfs in de weekenden is het druk in TWR en daar schreef ik vaak m´n emails. Heb je by the way nog het een en ander te vertellen!!! Ja deze keer ook goed nieuws, hahahaha
Hou je taai!!
Dikke kus
P.S. wat een grappige verhaal jij en die peter (vriend van youssef uit salou) Wat is de wereld toch klein!