Nog 4 weken
Door: J-Lo @ my 3rd job
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
06 Oktober 2005 | Aruba, Oranjestad
Vluchtgegevens:
Vluchtnr is KL 0734
Vertrek op woe 2 nov '05 om 21.20 (lekker laat, word je heel de dag gekweld met het feit dat je moet vertrekken :-(
Aankomst is dan op don 3 nov '05 en
verwachte Landingstijd is om 11.40
Helaas zit ik gewoon Economy class...moet ff regelen dat dat anders wordt natuurlijk hi hi hi
Lora kan je wat fixen? We moeten zeker iets regelen wat betreft je MD-11 vluchten! En waar gaan jullie wonen? Nieuw huis of die van één van jullie? Leuk hoor!!!!!
Mochten er mensen zijn die me graag gedag willen komen zeggen(wat ik volledig begrijp hi hi)...kan dat helaas niet op vrijdagavond. Dan heb ik al een schoolreunie. Donderdag/zaterdagavond mag of bel ff en anders komen we elkaar vast ergens tegen.
Jullie begrijpen dat ik vollop van mijn laatste 4 weken hier op Aruba ga genieten....Met alle gevolgen vandien ;-)
Ciao preciosos.....hopi besos.....
oh en Wendy...ik had je toch verteld (toen ik in NL op vakantie was) dat ik een vriend van Youssef kende.....Heb je Peter ontmoet? Een onwijs leuke en vriendelijke kerel! Hier beter bekend als "Peter van Chaos"
Wieb, heb je ergens deze week avonddienst? Give me a call....belangrijk!
ohh en Yvon, je weet wat je te doen staat met water en borsten...ha ha ha
Striep schatje, kom je me nog halen van Schiphol? Geef ff een belletje als je tijd hebt...Nathalie is trouwens gister vertrokken..
Hans, zoals je al kon lezen....reunie is op vrijdag 4 nov. Bel anders met meneer v.d. Berg, hij heeft een zooitje gemaakt van de uitnodigingen.....of bel anders Melanie. Tot dan hè
07 Oktober 2005 - 10:06
Wieb:
Hi jen,
Ik ben een paar dagen ziek geweest. Ben nu pas weer op kantoor, lees net je berichtje en ik ga je vanavond bellen.
Kus wieb -
22 Oktober 2005 - 09:03
Elise:
he lieverd, gaat het allemaal wat beter of goed met je? je zal wel tegen je terug komst aanhikken, of niet, je zal het in ieder geval erg druk hebben hier om iedereen weer te zien. Leuk dat je bij de reunie van de MHS bent. jaja dat is alweer 5 jaar geleden. Meis, geniet er nog goed van de aankomende week. heel veel plezier en alvast een fijne vlucht. dikke kus