Wat n week/wknd...Back on the island...
Door: J-Lo
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
04 April 2005 | Aruba, Oranjestad
Heb zo'n drukke week & weekend achter de rug, stond gister op instorten.
Ik heb van vorige week zondag (27.03) t/m dinsdag (29.03) gewerkt
Dinsdag op woensdag weinig geslapen
Woensdag ben ik heel de dag met Cathleen (mijn nichtje, voor degene die dat niet weten) in de weer geweest om dingen voor de surprise party van zaterdag te kopen (Mo Nady & Tanchi Lucia zijn dan 30 jr getrouwd). 's Middag horen we dat Mo Buchi (mijn andere oom, heb er 3) weer n lichte hartaanval heeft gehad, dus wij 's avonds richting ziekenhuis.
Eigenlijk moest ik weer naar Cathleen, maar ik was bek af.
Donderdag ochtend krijg ik om 8 uur n sms van haar dat ze zo op komt halen. Nou jullie weten.....8 uur!!!!!! n no no voor mij voopral als ik vrij ben....ach fijn met pijn en moeite ga ik uit bed. Luis (de man van Cathleen) was maandag jarig maar geeft vrijdag n feestje op de kazerne. Daar gaan we nu hapjes voor maken. De nichtjes van Luis komen langs en de 2 van Cathy zelf lopen ook rond......ahhhhh ik word gek, heb geen geduld voor kinderen......Mijn god weer n zware dag.....
's Avonds word ik om 9 uur in de Paddock verwacht om Leontien te spelen bij n Heineken veiling. Tegen 2-en kan je me wederom opvegen.
Vrijdag jaaaaaahhhhh uitslapen...Heb om 1 uur de bus richting de High rise hotels genomen en ben n paar uurtjes bij Moomba gaan liggen.
's Avonds kwam Cathleen me 8 uur halen om naar de kazerne te gaan...feesten.....ha ha ha dat was zoooooo leuk en gezellig......jullie hadden Cathleen (met haar 4 ,5 maanden buik) en Luis moeten zien dansen. Zelfs Cedrick, die normaal niet danst, stond na n aantal wiskey soda's op de dansvleor. Geweldig gelachen zeg. We waren om 4 uur 's nachts thuis.
En zaterdag om 11 uur stond ik al bij Urvin (neef, broer van Cathleen) thuis de boel in orde te maken. We hebben stress, veel strees. Er moet nog zoveel gebeuren. Hij woond n paar huizen van Tanchi lucia dus we moeten uitkijken.
Feest begint om 7:30 en om 7:15 ga ik eindelijk naar huis om te douchen en aantekleden. Ik heb stress, hoofdpijn en hongen. Cathleen's buik is keihard, de baby is t duidelijk zat.
Maar al met al t was n geslaagde feest. Toen ik om 2 uur thuis kwam ging mijn lichtje bij t zien van mijn bed al uit.
Zondag deed alles zeer, maar tijd om uit te rusten heb ik niet......ik moet werken....
Ach ja verder klaag ik niet t heb n onwijs leuke week/weekend achter de rug.
Helaas heb ik geen foto's daarvan nog, maar plaats wel de foto's van mijn vak in Nederland
Hoop dat ik n paar jullie blij heb gemaakt met mijn verhalan.....zo niet, dan heb je pech...
Ha ha
LOVE YA KUS
04 April 2005 - 21:09
Elise:
jaaaaaaaaaa, dat was een gezellige avond, leuke foto's!
kus -
04 April 2005 - 21:43
Christel Lowik:
heyyyyy lieve jen
En zo te lezen gaat allesn zen gangetje weer.
vind het jammer dat ik er nu niet ben, om lekker met je te gaan stappen..
Maar als je weer terug bent gaan we zekers weer leuke dingen doen.
meid geniet er nog van en ik spreek je snel weer okey. ik ga zekers je site bij houden, en vind het leuk dingen van je te lezen.
kop op en succes daar nog.
ik denk aan je.
veel liefs christel -
05 April 2005 - 16:28
Wieb:
He jenny, wat een toestanden allemaal! Wel voor jezelf opkomen he!! 3/4 dagen werken en de rest genieten van Aruba en Familia want werken kan je in NL ook!! Kan je de foto's van je "afscheid feestje" nog naar mij mailen?
Dikke kus Wieb