Muggen, muggen, muggen
Door: J-Lo
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
08 November 2004 | Aruba, Oranjestad
Maar goed, Jordy's verjaardag was erg gezellig en maar ook ontzettend vermoeiend. Tien kinderen tussen de 3 en de 5. Pfffffff We hebben t overleefd.
Zaterdag hadden we thuis natuurlijk ook een feestje. Dat ging ook lekker. Lekker gegeten en gedronken......Maar lagen wel vroeg in bed hoor.
Wendy het nr is +297 5647621
Doe bellen.....we moeten kletsen
Geldt trouwens ook voor Eileen en Leonie..
Wieb, wens Monique beterschap voor me. Wat is er precies aan de hand?
Joshua is ook ziek...allebei zijn oren zijn ontstoken.
Sandra wat leuk een reactie van jou. Hoe gaat t? Zoals je gelezen hebt ik heb t inderdaad ontzettend naar mijn zin.
Eileen, Eileen, Eileen......ha ha ha ha ha ha ha ha ha ....... wat zijn wij weer een stelletje..%#%$@$....&^%&()*)....
Nou luitjes, ik ga weer verder......
08 November 2004 - 19:44
ZEBRA:
Hi Lieverd, wat vervelend hoor die muggen uuhhmmm mocht willen dat ik last van muggen bulten had@@!! Maar goed... met monique gaat het weer iets beter, het blijkt een virus te zijn waardoor zij steeds flauw valt en last heeft van een druk op haar hart. Ze zou vandaag meer horen over de uitslagen maar ik was wel geschrokken toen ze het zei. Ze dachten namelijk eerst dat het veel ernstiger was en ze heeft ook drie dagen in het ziekenhuis gelegen.
Wij zitten nu in ons eigen huis!! We zijn vrijdag over gegaan, zaterdag, zondag hele dag alles op z'n plaats gezet, uitgepakt en in elkaar gezet. Ik heb echt vreselijke spierpijn in mijn kuiten van het heen en weer lopen op de trap. Maar wel heel leuk hoor, echt genieten, zondag zijn we samen in bad geweest, lekker gebubbeld, was echt heerlijk. Ik stuur snel foto's. Dikke kus wieb -
09 November 2004 - 08:53
%&(*$#@:
Haha, ja, we moeten ff bellen, maar gisteren lag ik echt al te slapen hoor... Lekkere bollo zaterdag? Mmmmmm, wou dat ik erbij was! xxxx -
09 November 2004 - 15:27
Tom:
Hoi Jenny!
Hier even een bericht van je meest gewaardeerde ex-collega.Leuk om je verhalen te lezen, ze zijn een stuk interessanter dan mijn belevenissen (bij prachtig).Enjoy!! -
10 November 2004 - 15:25
Shusma:
Hoi Jenny, alles goed met je? Nou zo te horen heb je het onwijs naar je zin!!!
Ik zou wel met je willen ruilen hoor, ben nu elke week 40 uur aan het werk, saai vergeleken met jou.
Ik ga wel voor 12 dagen naar Miami en Atlanta ja moet ook gebeuren he!
Nou meid ik ga maar weer werken!
Take care xxx -
12 November 2004 - 20:49
Wendy:
hey chick ik heb het geprobeerd, maar ik stuur je zo ff een mailtje...ik probeer het wel een keertje 's avonds!
Tot zo op de mail...
Dikke knuf