Paddock-site
Door: J-Lo
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
14 November 2004 | Aruba, Oranjestad
Tom/Shusma, echt leuk om wat van jullie te horen. Hoop dat t allemaal goed gaat.
Rudy/Leonie vond t ook fijn om jullie stem te horen.
Moet weer werken......
Kus
15 November 2004 - 12:17
Rudolph:
He lieve schat,
Was ook evebn leuk je stem te horen. wat gaan we doen met onze verjaardag ? hahhaha moeten wel even iets afspreken dat we samen en fles bubbels opentrekken hahahha , even de schade inhalen van vorige jaar hahaha. liefie we spreken elkaar snel weer . liefs rudolph x x x -
17 November 2004 - 09:13
Schade Expert:
Nou, nou, als de schade maar niet erger wordt dan vorig jaar.. -
17 November 2004 - 09:30
Zebra:
Hi Jennym
Ik heb de foto's bekeken maar je staat allemaal met jongetjes op de foto. Nog geen lekkere mannen gespot? scharrel mag hoor de ware komt later dat weet je toch!! Geniet er maar van. Dikke kus Wieb -
18 November 2004 - 09:54
Sandra:
hi jen
ik heb even een kijkje genomen op de site van paddock! Ziet er uit als een erg gezellige boel daar! Hier is alles wel oke. Ben nog steeds druk bezig met afstuderen, de laatste weekjes nu (ja...nu nog!! ;) ... Wat zou ik blij zijn als dat achter de rug is! En hopelijk kan ik er dan ook ff tussenuit. Jouw foto's zorgen er in ieder geval voor dat ik er zin in krijg! Have fun... dat heb ik ook op m'n werk :( (not) X sandra -
18 November 2004 - 10:18
Karaoke Ster:
mijn keel staat een beetje droog, dus bezoeken aan de Oase bar en Irish pub zitten er de laatste tijd niet meer in. Ik moest vorige week werken bij van Dijk en daar stond ik in de skihut MET Karaoke. was fijn. Hebben ze dat bij jou in de paddock ook? verder alles goed op je werk, ik spreek je snel weer op de msn, liefs elise