Fijne feestdagen
Door: J-Lo
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
29 December 2004 | Aruba, Oranjestad
Ik heb het relaxed met de fam gevierd. Heb leuke cadeautjes gehad.
Met Oud&Nieuw moet ik werken, wat ik aan de ene kant jammer vind. Maar zo gaat dat.
Melanie en Leontien ik heb jullie kaartjes binnen. Onwijs bedankt. Erg leuk en lief.
Heb helaas niemand een kaart gestuurd maar ik denk wel aam jullie.
Ik wens jullie allen een onwijs gave, leuke en veilige jaarwisseling en dat t nieuwe jaar veel liefde en gezondheid met zich mee brengt en dat onze wensen in vervulling zullen gaan.
Dikke kus Jennifer
30 December 2004 - 11:36
Sandra:
hi jen
jij ook een hele goede en gezellige jaarwisseling toegewenst! Heel veel geluk, gezelligheid en gezondheid voor 2005!
x sandra -
01 Januari 2005 - 13:34
Sabrine:
Hey Jen,
happy new year en alle beste wensen voor 2005 voor jou en je Fam, doe ze de groeten van me!!
Veel plezier nog, hoor je snel weer, dikke kus Sab. -
02 Januari 2005 - 12:31
Rinaldi:
Yo Doessie
Happy new year
En nu weer op naar de carnaval joepieeeeee.
Groetjes van mij daar aan de rest van je familie en ook aan Dixy.
Nog een dikke X van mij
T orrow -
02 Januari 2005 - 16:40
Wendy:
Hey lieverd,
Happy 2005!!!Ik heb je sinds je verjaardag zo´n 5 x per dag proberen te bellen..met plusje, zonder plus maar ik kom er gewoon niet door heen. Ik vind het echt super klote...ik mis je echt!! Ik heb ook nog geen internet, maar dat komt wel snel...maar tot die tijd mail ik bij m´n moeder vandaan.
Verder gaat alles ok, het meeste is uitgepakt, maar nog steeds een enorme chaos. Morgen weer beginnen met werken, bah...
Oud en nieuw was gezellie eerst thuis met adam z´n familie, nicky en ellis en daarna zijn adam, ellis, nicky en ik naar de break gegaan. Daar was iedereen straalbezopen...hahahaha!! Ik ga proberen je te bellen...Hou je taai en dikke kus -
09 Januari 2005 - 10:37
Elise:
HI Jenny,
beetje laat, maar alsnog een SUPER en gelukkig 2005 toegewenst!! Mijn o&n was errrgg leuk, goed feest in de Cruise Terminal, staan dansen tot een uurke of 6,7...
2 januari ben ik met nog 9 andere vertrokken naar Tsjechië. We zijn heerlijk op wintersport geweest. Veel sneeuw, niet heel erg koud, mooie afdalingen gemaakt. Gisteravond weer terug gekomen en vandaag hebben jas en io een leuk feest bij Arjan van Dijk. Nou meissie, veel plezier daar en tot snel op de msn. KUSS