Carnaval 51 is begonnen
Door: J-Lo
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
19 Januari 2005 | Aruba, Oranjestad
T hoogseizoen/ Carnaval is begonnen en dat merken we op t werk. Erg druk.
Jongens ik weet niet zo goed wat ik allemaal moet vertellen eigenlijk. Alles gaat z\'n gangetje hier.
Ben vorige week zaterdag naar DJ Jean geweest, was erg leuk. Ik ben daar niet zo van, maar vond t toch erg leuk. Was ook erg gezellig met heel stagelopend Aruba.
Ben afgelopen vrijdag in Carlos \'n Charlies geweest. Werd er buiten gevochten. Kreeg ik de klappen en een volle fles tegen me aan. En ik had er echt ham&eggs mee te maken.Aardig was dat, mocht daarom ook gelijk gratis naar binnen. Ha ha
Verder.....zijn er 3 optochten geweest al. As zondag is de kinderoptocht in San Nicolaas. Weet nog niet of ik vrij ben, anders ga ik daar wel heen.
Mijn neef is de komende 2 wkn vrij en dus gaan we ook lekker met de boot weg.
Anyway..........tot snel
KUS
20 Januari 2005 - 09:14
Wieb:
Hi Lieverd, Ik vond het fijn dat ik je gisteren even gezien en gesproken heb! Dikke kus -
20 Januari 2005 - 16:09
Wendy:
Hola Chick,
Alles goed dan? Nou hier is het niet echt boeiend ofzo...ik heb nog steeds niet echt het gevoeld dat mijn huis in spijk ook echt mijn huis is..beetje vaag.
Ben afgelopen dinsdag nog met nouk en lien naar de break geweest en het was weer oud hollands gezellig malibu...Trouwens binnenkort malibu feestje bij mij thuis!!!
Ben nu op werk en ik verveel me rot, dus ff berichtje achterlaten. Ik stuur je snel ff een mailtje..Take care, luv ya
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX -
24 Januari 2005 - 19:10
ASTRID:
HOI MEID ALLES GOED DAAR HET IS HIER KOUD HET VRIESD HIER EIKE KEER ALS IK BIJ JE MA BEN DAN LEES IK WAT JE HEB MEE GEMAAKT EN JE NIEUWE FOTO,S BEKIJKEN NOU IK HEB NIET ZO VEEL TE VERTELEN GROETJES EN KUSJES ASTRID