Nieuwe Foto\ - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Jennifer Rasmijn - WaarBenJij.nu Nieuwe Foto\ - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Jennifer Rasmijn - WaarBenJij.nu

Nieuwe Foto\

Door: J-Lo

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

22 Januari 2005 | Aruba, Oranjestad

Have fun!!!!!!

En ja ik heb een nieuwe tel nr hier
+297 5606718 en mijn ned mobiel doet t ook weer. (zelfdenummer)

• 23 Januari 2005 - 00:35

Wendy:

Wederom...Oe, dat smaakt!!! hahahah
    Very tasty en ik wil ook naar Aruba toe!
    Dikke kus

• 23 Januari 2005 - 08:10

Melanie:

He Jenny,

Ben je ook per E-mail te bereiken of heb je al een nieuw mobieltje dan kan ik je sms'en nou ik hoor het wel! X Melanie

• 24 Januari 2005 - 09:15

Wieb:

Jippie foto\'s Goeie keuze jenny!

• 24 Januari 2005 - 13:34

Rinaldi:

Hoi Jenny
    Ik vindt die meiden leuker.
    (ps ik heb een nieuw Email adr: rinaldi@toolen.speedxs.nl
    groetjes en een dikke X

• 26 Januari 2005 - 12:56

Karaoke Ster:

ziet er goed uit Jen...
    Heb je goed voor mekaar!
    Verder heb je het ook erg naar je zin zie ik, geniet er nog lekker van, want voordat je het weet is het voorbij. Ben je nu lekker aan het carnevallen? Bij ons begint dat volgende week en het ziet er naar uit dat ik niet eens ga...snik snik, alleen maar vriendinnen die boven de rivieren werken he! J tot snel. kus elise

• 31 Januari 2005 - 19:39

Wendy:

Hey carina,
    Ik kreeg vandaag pas je voice mail, dus...
    Ik probeer je vanavond weer te bellen ok! Anders morgen, of overmorgen of die dag daarna, hahahha
    Take care
    Dikke kus

• 01 Februari 2005 - 06:15

Wieb:

Hi Jenny,
    Vermaak jij je nog een beetje??

Ik wel eigenlijk, ben afgelopen donderdag met Sandra "onverwachts" naar de "Get back" geweest en zijn daar lekker uit ons bol gegaan. We hebben gemerkt dat we nog goed in de markt liggen, hahaah was echt grappig. Na afloop zei de barman "Mike" dat we ons netje gedragen hadden hahaah, wat wil je met twee meiden die al bezet zijn! Maar goed alle aandag was erg leuk, goed voor je ego zullen we maar zeggen.

Vrijdag gezellig met rinal naar Antwerpen geweest, lekker gegeten en de volgende dag geshopt.

Zaterdag avond met de meiden naar onze plaatselijke disco, "Amigo's" geweest, voel jij je gelijk weer 16 jaar! Maar was wel gezellig.

Rinal was met de jongens naar Now & Wow, flirt party, heeft ook erg naar zijn zin gehad, flink gedanst alleen gisteren had hij nog steeds een piep in zijn oren. De muziek was nogal hard.

Zondag samen op de bank...

Nog zes weekjes?? heb je al een datum??? ticket??

Doe de groeten aan Balkenende!!

Liefs wieb

• 05 April 2005 - 20:44

Essie:

Haii meissie...

Tja zit je daar weer in Aruba!!!
    Was wel ff super toen we naar rotterdam zijn geweest:) Was echt ff gezellig!!!!
    Maar mis je wel weer hoor!! En Aruba ook!!! Ik wil trug!!!:( ;)
    Nou spreek je!!!

Dikke kusz es...